Välkommen till Kärringträtans garn!

  FRAKTFRITT VID ORDER ÖVER 425 kr från och med 1/1-24

  Öppettider är Söndag 18-20, Måndag till Onsdag 12-17.  Övtig tid (andra dagar eller kvällstid fram till 22) enl överenskommelse via sms. 

  OBS Vid köp med alternativet Klarna så informerar de att; Från vecka 4, 2024, kommer Klarnas B2B-betaltjänster att genomföras av Billie GmbH ("Billie"). Klarna förblir din avtalspart, men B2B-betaltjänsterna kommer att tillhandahållas av Billie framöver. 

  Ytterligare information hittar du här https://docs.klarna.com/platform-solutions/billie/terms-and-conditions/?mkt_tok=NDQ5LVpVSy0yMjUAAAGQeUw2dpvtlEPFnZZ7nJoxxAoU_znOtGWsAPI5isjZJrtgT_spd-Y9ZhdN_5zNp9H95mFLxzA49Qkl3AmTvpLFeNRz23UNwYpTcGB0MFy8LPtEDg#model-clauses 

  Hej vad kul att du har hittat till oss.

  Vi är en liten garnbutik som finns i Tystberga (1,5 mil norr om Nyköping). Det tar ca 4,5 minuter från E4:an till oss. Lokalen vi är i är byggd för 100 år sedan och då tillverkades det fioler där. Nu är cirkeln sluten och huset mår bra av att det återigen fylls av hantverk.

  Hos oss hittar du garn av alla sorter, ull som både är behandlad och obehandlad, silkesgarner, alpacka, mohair, lin, bambu och bomull mm. Både producerat i Sverige och resten av världen. Naturligtvis har vi även sådant som hör till stickor, virknålar, måttband mm.

  Så om du stickar, virkar eller väver så har vi säkert något åt dig annars så tar vi gärna hem det.

  Hittar du inte det du söker på webbshoppen så hör av dig, det finns mer i vår fysiska butik.

  Det finns alltid möjlighet att boka besök fram till 22 vardag som helg.

  För aktuella öppettider se Facebook, Instagram eller på Google.

  Varmt välkomna 

  Beställ via telefon om ni vet vad ni ska ha swisha och hämta upp era varor utomhus. Fler lösningar finns, ring så ordnar vi det som blir bäst för er och oss.

  Telefon nr 0736807990

  126 SEK/St69 SEK/St
  126 SEK/St69 SEK/St
  46 SEK/St